SEMNELE DESCHIDERII ACCIDENTALE A CELUI DE-AL TREILEA OCHI. ODATĂ ACTIVAT, OMUL CAPĂTĂ ABILITĂŢI EXTRAORDINARE

Cel de-al treilea ochi, cunoscut şi ca „poartă a sufletului”, este un ochi mistic invizibil asociat cu un centru energetic, situat în mijlocul frunţii, la aproximativ doi centimetri deasupra sprâncenelor. Când este activat, se spune că puterea extraordinară a celui de-al treilea ochi este capabilă să ne transporte sau chiar să creeze o lume cu totul nouă. În plus, odată deschis, cel de-al treilea ochi oferă abilitatea de a comunica telepatic cu alte persoane trezite, se pot vedea spiritele celor morţi şi chiar se pot primi mesaje directe de la fiinţe superioare.
H.P. Blavatsky, fondatoarea teosofiei moderne, descrie cel de-al treilea ochi ca fiind legat de glanda pineală. Potrivit domniei sale, toţi oamenii posedă cel de-al treilea ochi, dar acesta s-a atrofiat şi s-a diminuat în timp, pe masură ce ne-am îndepărtat de originile noastre divine. Cu toate acestea, ochiul poate fi trezit cu anumite exerciţii.
Exista 5 semne şi simptome care arată o deschidere spontană a celui de-al treilea ochi:
Modificarea dramatică a simţurilor
Când se deschide brusc cel de-al treilea ochi, acesta are un impact asupra tuturor celorlalte simţuri. Culorile pot părea mai luminoase sau mai intense. Este posibil să observaţi mirosuri ciudate sau neaşteptate, iar aromele alimentelor cunoscute pot părea similare şi totuşi considerabil diferite. Sunete noi pot fi auzite, iar simţul atingerii pare altfel. Această experienţă poate părea halucinogenă pentru unii.
Visele devin mai vii, mai intense şi mai bizare
Când cel de-al treilea ochi s-a deschis, starea de vis devine mai receptivă pentru a primi mesaje din planurile superioare. În mintea care viseaza a celui caruia i s-a dechis cel de-al treilea ochi, aceste mesaje se amestecă cu visele normale şi pot provoca o experienţă haotica şi contradictorie, care poate avea un impact profund asupra somnului. Nu este neobişnuit pentru cineva care se confruntă cu aşa ceva să ia medicamente pentru a forţa un somn mai odihnitor; însă, acest lucru poate duce din nou la închiderea celui de-al treilea ochi.
Dureri de cap şi senzaţie de greutate
Cei cărora cel de-al treilea ochi li s-a deschis în mod spontan, vor simţi dureri de cap şi un sentiment că trupul le este mai greu, deşi nu s-au îngrăşat. Acest lucru poate fi atribuit unei schimbări a fluxului de energie prin chakre. Dacă nu este echilibrată, trecerea energiei prin corp poate fi perturbată. Totul este interconectat şi atunci când o parte a sistemului nu funcţionează corect, aceasta poate răspândi disfuncţionalitatea în alte părţi ale sistemului.
Detaşarea din realitate
Mintea umană, fără influenţa celui de-al treilea ochi deschis, se obişnuieste să experimenteze lumea în anumite moduri. Se creează un sentiment de „împământare” într-o realitate comună, şi atunci când cel de-al treilea ochi se deschide accidental, realitatea actuală este puternic afectată, conştientizându-se alte planuri ale realităţii. Un sentiment de detaşare apare adesea, existând sentimentul că nimic nu este real şi că totul este ca o înşelăciune.
Întreruperea relaţiilor
Odată cu deschiderea celui de-al treilea ochi, se ajunge la o abilitate remarcabilă de a identifica adevărul. Drept rezultat, adevărata natură a relaţiilor poate deveni cunoscută, iar relaţiile puternice anterioare pot părea brusc superficiale şi lipsite de sens. Nemulţumirea devine mai evidentă, iar dezamăgirile minore de zi cu zi pot deveni intolerabile. În consecinţă, relaţiile interpersonale pot avea o schimbare extraordinară odată cu deschiderea accidentală a celui de-al treilea ochi.
Sursa: almeea.ro

Comentarii